Mistä löytyy halvimmat lainat?

Mistä löytyy halvimmat lainat?

Halvimmat lainat, mistä ne löytyy?

Halvimmat lainat löytää kilpailuttamalla. Suomen lainamarkkinoilla on tänä päivänä kymmeniä lainalaitoksia ja pankkeja, jotka tarjoavat sekä vakuudetonta, että vakuudellista lainaa. Näiden lainojen ehdot ja maksut voivat vaihdella kovastikin, ja siksi on tärkeää lainaa hakiessa käyttää vertailupalvelua, joka selkeästi listaa kaikkien lainojen todelliset vuosikorot.

Vastaus kysymykseen kuuluu siis, halvimmat lainat löydät kilpailuttamalla.

Lainanhakijan ei ikinä pitäisi katsoa pelkästään lainan peruskorkoa (nimelliskorko), koska lainaan kuuluvat muut kulu – esimerkiksi tiliavausmaksut, kuukausittaiset tilinhoitokulut, palvelumaksut jne. – voivat olla suurempia suhteessa muuten hyvältä vaikuttavaan korkoon, jolla lainayhtiö kompensoi halpana mainostamiaan lainatuotteita.

Kokemustemme mukaan OmaLaina on paras palvelu lainojen kilpailuttamiseen

  • Lainasummat: 100 € – 60 000 €
  • Laina-aika: 1-15 vuotta
  • Todellinen vuosikorko: alk. 4,19%

OmaLaina lainojen yhdistäminen
Yhdistä lainat OmaLainalla »

Lainojen kilpailuttamisessa on myös se hyvä puoli, että se on täysin ilmaista, eikä sido hakijaa mihinkään. Tällä tavalla saat riskittömästi selville parhaat lainat ennen, kun mahdollisesti haluat tarttua johonkin niistä. Lainojen kilpailuttaminen on nopea prosessi, jossa saat tarjouksen kymmenistä eri pankeista saman päivänä aikana.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on nopean lainahakemuksen täyttäminen netissä. Hakemuksessa kysytään henkilökohtaisia perustietoja sekä mahdollinen summa, jota olisit aikaisessa lainata ja millaisella maksuajalla olisi kykenevät takaisinmaksuun.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, se lähetetään eteenpäin lainanmyöntäjille, jotka antavat sitten sinulle henkilökohtaisten tietojesi perusteella räätälöidyn tarjouksen. Jos et löydä mieleistäsi tarjousta, voit jättää lainan ottamatta tai tehdä uuden hakemuksen.

Etusivullamme kerromme kokemuksia lainojen kilpailutuspalveluista lainojen yhdistämiseen, mutta nämä samaiset palvelut toimivat samoin myös lainojen kilpailutukseen.

Uuden lainalain voimaan astumisen myötä, lainat ovat nyt edullisempia kuin ennen. Jos sinulla on tällä hetkellä lainaa, voimme luvata 95% varmuudella, että kilpailuttamalla lainan säästät selvää rahaa.


Artikkeli on julkaistu kategoriassa: Ajankohtaista