Säästääkö lainojen yhdistäminen aina rahaa?

Säästääkö lainojen yhdistäminen aina rahaa?

Varmaa säästöä lainojen yhdistämisellä?

Kyllä, tai oikeastaan lähes aina kyllä, koska lainojen yhdistäminen on järkevät tapaa helpottaa hajavelkaantuneen taloudenhallintaa. Jos lainoja on kertynyt useampia – ja varsinkin eri lainayhtiöistä – niin näillä kaikilla lainoilla on omat korkoprosenttinsa ja kulunsa, joiden yhteenlaskettu summa on lähes poikkeuksetta takaisinmaksua ajatellen paljon suuremmat, kuin jos maksaisit vain yhtä lainaa ja sen korkoa ja kuluja pois.

Useita lainoja = Useat kulut ja korot maksettavana

Yksi laina = Yksi usein halvempi korko ja vain yhdet kulut maksettavana

Kokemustemme mukaan OmaLaina on paras palvelu lainojen yhdistämiseen

  • Lainasummat: 100 € – 60 000 €
  • Laina-aika: 1-15 vuotta
  • Todellinen vuosikorko: alk. 4,19%

OmaLaina lainojen yhdistäminen
Yhdistä lainat OmaLainalla »

Lainojen yhdistäminen helpottaa hahmottamaan velkojen takaisinmaksua, koska et joudu seuraamaan useampia maksusopimuksia vähennät tällä tavalla myös ajankäyttöä sekä stressiä luotonmaksussa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lainojen yhdistäminen olisi maaginen tapa päästä lainoista eroon, mutta koska tiedämme, miten isoja lyhytaikaisten kulutusluottojen korot voivat olla (varsinkin ennen vuoden 2019 korkolakiuudistusta), niin on paljon järkevämpi ratkaisu siirtää kaikki nämä luotot yhden maksusopimuksen alaisuuteen, jossa saadaan uusi omalla maksukyvylle sopiva maksusuunnitelma ennen, kun luottotiedot ovat vaarassa.

Yhden lainanlyhennyksen maksaminen on helppoa. Balansoi eri lainojen korot ja maksut yhdeksi selkeäksi maksettavaksi summaksi ja sovi lainalle realistinen maksuaika.

Lainojen yhdistely onnistuu esimerkiksi yksittäisille kulutusluotoille, pikavipeille ja muille pienlainoille jopa kymmeniin tuhansiin euroihin asti, joten maksuajat ovat silloin myös hyvin joustavia.

Pyydä ilmainen yhdistelylainavertailu sivustomme kautta ja karista hajautetut pienlainat selästäsi! Katso parhaat palvelut lainojen yhdistämiseen tästä!


Artikkeli on julkaistu kategoriassa: Ajankohtaista